icon phone
A1517

Bekijk appartement

icon view estate list 2
icon view estate list 1
icon view estate list 71 m2

Appartement, Antwerpen

€ 880

Trendy appartement / 2 slpks + garage / doodlopende straat | 5215164
Trendy appartement met 2 slaapkamers en garagebox gelegen aan het einde van een doodlopende straat.

Indeling: inkomhal met vestiaire, zeer lichtrijke leefruimte met salon en eetkamer, keuken (gas), berging/wasplaats, badkamer met douche en toilet, 2 slaapkamers, gezellig terrasje met extra buitenberging. In de kelderverdieping is er nog een berging en achteraan het gebouw is er een garagebox, inbegrepen in de huurprijs.

Het appartement zelf is ook in goede staat van onderhoud en is instapklaar. Er zijn vele en grote ramen waardoor er doorheen heel het appartement veel lichtinval is. Dit maakt het hier zeer aangenaam vertoeven.
Het gebouw werd door de jaren heen steeds goed onderhouden en o.a. het dak werd reeds geïsoleerd, de gemeenschappelijke verwarmingsinstallatie werd recent vernieuwd, ....

Gelegen aan het einde van een doodlopende straat. De buurt is enorm kindvriendelijk en heeft toch een zeer vlotte verbinding naar invals- en snelwegen. In de nabijheid kan je verschillende winkels, scholen, haltes van het openbaar vervoer, enz... terugvinden. Op 5 min. wandelen bevindt zich de zwemvijver van het Boekbergpark. Ideaal voor een welverdiende verfrissing op hete zomerdagen.

De gemeenschappelijke kosten bedragen € 150/maand. Deze omvatten o.a. het gas- en waterverbruik.

EPC: 183 kWh/m²

Meer info?
Contacteer het kantoor van IMMO SP in Antwerpen via info@immosp.be of 03 226 20 40.
facebook chat