icon phone

Ontdek on aanbod in het buitenland

Spanje: Ibiza
icon arrow right

Spanje: Ibiza

Waar wil jij naartoe?
Frankrijk: Provence
icon arrow right

Frankrijk: Provence

Waar wil jij naartoe?

Stef Proost in Spanje

Bent u op zoek naar een vakantiewoning of een goede vastgoedinvestering in het buitenland? Dan moet u absoluut verder lezen!

Stef Proost is ook actief in Spanje, meer bepaald in de regio rond Marbella aan de Costa del Sol. Deze stad in het zuiden van Spanje staat bekend als een mondaine en bruisende badplaats waar het ganse jaar door iets te beleven valt. Zeg maar ‘het Knokke van Spanje’.

Dankzij de samenwerking met onze lokale Vlaamse partner, die reeds vele jaren gespecialiseerd is in deze kosmopolitische regio, hebben wij steeds als eerste toegang tot de goedkoopste pre-launch prijzen van alle nieuwbouw projecten in en rond Marbella, alsook tot bijna 20.000 herverkoop eigendommen.

Samen helpen we u graag verder om het vastgoed te vinden dat perfect bij u past.

U krijgt dus zowel professionele begeleiding in België als aan de Costa del Sol aan geen enkele extra kost. In Spanje wordt er namelijk gewerkt met een uniform prijsbeleid. Dezelfde prijzen gelden voor elke koper, of u nu met de hulp van een (of meerdere) makelaar(s) of op uw eentje bij een project binnenstapt, de aankoopprijs zal steeds dezelfde zijn.

Kwaliteitsvolle villa's in het Zuiden van Frankrijk

Onze parameters staan vast:
-hoogwaardige villa’s
-zuidelijk gerichte terrassen
-unieke zichten en locaties zo dichtbij een dorpscentrum dat een ontspannende ochtendwandeling naar de bakker een dagelijkse activiteit is.

Geniet van een tweede thuis in de Provence, waar u zowel zelf van kan genieten als zorgeloos kan verhuren via onze Sans Soucis diensten. 

Klaar om een nieuwbouw te kopen in Frankrijk? Om uw droomvilla aan te kopen, zal je eerst een reserveringscontract ondertekenen, om daarna het definitieve contract te verlijden voor de notaris.

Door te kiezen voor een aankoop op plan, kies je voor comfort en zekerheid. Enerzijds koop je een woning die voldoet aan de laatste normen, zeker als het gaat om energie. Prioriteit is vandaag immers het beperken van energieverbruik om de woning te verwarmen. Anderzijds geniet je van de voorziene garanties, want het contract “Vente en l’état futur d’achèvement” (verkoop in toekomstige staat van voltooiing) heeft een sterke juridische omkadering.

Op plan kopen betekent ook dat de woning nog in projectfase is. De woning zelf kan dus nog niet bezichtigd worden. Er wordt daarom wel steeds een gedetailleerde technische beschrijving (lastenboek) ter beschikking gesteld.

facebook chat