icon phone

Ontdek onze diensten

Je eigendom verkopen is een vak apart

Als je je eigendom wilt verkopen, dan sta je voor heel wat uitdagingen. Daarom ga je op zoek naar een goede begeleiding om die verkoop vlot te laten verlopen, zonder administratieve zorgen aan je hoofd. Want beslissingen nemen is al uitdagend genoeg. Een zorgeloos gevoel, dat wil je op het einde van de rit. Wij beseffen dat maar al te goed. Dankzij onze manier van werken ben je zeker van die ervaring.

Want wij zorgen ervoor dat je pand in goede handen terechtkomt.

Vraag hier jouw gratis schatting aan

Een eigendom verhuren is een full-time job.

Een huurder vinden voor je pand is één ding, je eigendom ook verhuren is nog iets helemaal anders. Administratie, huurgeld … het is zo goed als een extra job op zich. Behalve als wij het voor je doen. Want als je je eigendom aan ons toevertrouwt, kan je met een gerust gevoel achteroverleunen. Van screening tot inning: wij regelen het voor je.

Zo hoef jij enkel van de voordelen van je onroerend goed te genieten. Da’s een fantastische ervaring!

Vraag hier jouw afspraak aan

Beheer van je eigendom: laat het gewoon aan ons over

Ga je je eigendom verhuren en wil je écht helemaal geen zorgen aan je hoofd? Dan vertrouw je ook het beheer van je pand aan ons toe. Wij kijken na of de huurovereenkomst correct wordt nageleefd. En als er herstellingen nodig zijn, dan maken wij een afspraak met de aannemer. Met jouw toestemming, natuurlijk. Maar voor de rest hoef jij je geen zorgen te maken, wij regelen het gewoon.

Van huurder tot verhuurder: iedereen is gelukkig met deze complete service.

Vraag hier jouw afspraak aan

WAAROM? | 10 redenen om te kiezen voor IMMO SP

Ons team volgt de vastgoedmarkt op de voet, en dat al sinds 1996. Zo hebben we heel wat ervaring, kennis en andere pluspunten onder één dak. Het recept voor een geslaagde verkoop of verhuur waar jij enkel goede herinneringen aan overhoudt!

Geluk
begint hier

Omdat wij onze klanten al sinds 1996 geluk brengen! Geluk in de vorm van o.a. een goed gevoel, dat is voor ons enorm belangrijk! Daarom laat je de verkoop of verhuur van je eigendom best over aan onze geluksbrengers die weten waarover ze spreken en je dossier met zorg behandelen.

Geluksbrengers
sinds 1996

Dankzij meer dan 20 jaar ervaring mag je rekenen op een partner die de markt kent en kan inschatten. Geen maanden vol twijfels: wij brengen je vastgoed aan de man.

Gemotiveerd
topteam

Omdat ons topteam zeer gemotiveerd is om voor al onze klanten het beste resultaat te behalen! IMMO SP is één team. Al onze collega’s werken samen om ervoor te zorgen dat we gelukkige klanten hebben. Wist je trouwens dat velen van onze makelaars enkel voor IMMO SP hebben gewerkt?! Dat betekent voor jou als klant vertrouwde gezichten...

Divers
aanbod

Ons aanbod is uitgebreid. Op elk moment heb je de keuze tussen 400 panden in heel wat verschillende prijsklassen. Zo vindt elke koper altijd wat hij of zij zoekt!

Actieve
aanpak

Wij gaan voor een actieve, dynamische en discrete aanpak. We wachten niet tot de kopers tot bij ons komen, maar gaan zelf naar hen op zoek. 

Volledig
dossier

Geen zorgen voor jou, wij regelen het allemaal. Certificaten, attesten en documenten: wij verzamelen alles wat nodig is voor een tot in de puntjes verzorgd verkoopdossier.

Persoonlijke
begeleiding

Vertrouwen is belangrijk, en dat wordt groter als je één aanspreekpunt krijgt. Iemand die je dossier écht kent. Zo hoef je ook maar één gsm-nummer bij te houden. Handig!

Numbers
don't lie

4 kantoren, 10 geluksbrengers, meer dan 20 jaar ervaring, een continue aanbod van +/- 400 panden, een database van meer dan 35.000 zoekende klanten, ... Numbers don't lie! We hebben alles in huis om je eigendom vlot en aan de beste prijs te verkopen of verhuren.

We are
up-to-date

Omdat ons team bestaat uit jonge, dynamische mensen die mee zijn met de laatste trends, nieuwigheden en wetgeving van de vastgoedmarkt van vandaag! We're up-to-date!

Advies
24/7

Zit je met een vraag? Je kan steeds bij ons terecht en mag altijd een duidelijk antwoord verwachten. Wij laten je niet met twijfels zitten. Een goed gevoel, dat is écht belangrijk! 

facebook chat