icon phone
icon view estate list

PROJECT "THE SPOON" | 4297349

PROJECT "THE SPOON"

icon view estate list Lepelstraat 60, 2290 Vorselaar, België
Bekijk dit pand op google maps

PROJECT "THE SPOON"

Lepelstraat 60, 2290 Vorselaar, België

Vanaf

Project "THE SPOON" is een kwalitatief en duurzaam nieuwbouwproject in hartje centrum Vorselaar.

VERLAAGD BTW-TARIEF VAN 6% MOGELIJK!

CONCEPT
Het project THE SPOON omvat 1 patio-appartement op het gelijkvloers en 1 duplexappartement met extra bergzolder op de 1e verdieping. Alles wordt gebouwd met oog voor detail en kwaliteit. De appartementen hebben een oppervlakte van meer dan 100m². Er is gestreefd naar maximale licht- en luchttoetreding en er werd weldoordacht ontworpen zodat ze voldoen aan de BEN-normen. Door volop te investeren in kwalitatieve, energiebesparende technologieën, is er een belangrijke meerwaarde voor de toekomst.

LIGGING - Lepelstraat 60, Vorselaar
De ligging, aan een invalsweg vanuit Grobbendonk, zorgt voor een zeer goede bereikbaarheid, zowel naar het centrum als naar Lille, Herentals en de snelwegen E34 en E313. Daarnaast ligt het station van Herentals op slechts 5km verwijderd van het project. Met de trein geraak je op een half uur in Antwerpen. Het centrum van Vorselaar heeft een ruim aanbod aan winkels en er bevinden zich verschillende scholen. Zo is er de Gemeentelijke Basisschool "De Knipoog" alsook het "Kardinaal Van Roey-Instituut" voor de secundaire leerlingen.

DUURZAAM
De appartementen worden voorzien van een warmtepomp en vloerverwarming. Dit systeem is zeer onderhoudsvriendelijk en zal ervoor zorgen dat de appartementen volledig onafhankelijk zijn van fossiele brandstof.
De appartementen zullen worden aangesloten op zonnepanelen die maximaal zullen voorzien in de energiebehoefte.
Het regenwater wordt opgevangen in grote ondergrondse buffertanks en gebruikt voor de toiletten van beide eenheden en besproeiing van de tuin.
Zowel horizontaal (tussen de verschillende verdiepingen) als verticaal (naar de naburige panden) wordt bijzondere aandacht besteed aan de akoestiek. Hierbij worden technieken van dubbele muren met spouw, zwevende dekvloer, e.a. aangewend.

MEER INFO?
IMMO S|P - Kantoor Grobbendonk
014 51 95 00 - info@immosp.be

+3 foto's
+3 foto's
+3 foto's

Er konden geen panden gevonden worden met deze filter combinatie.

icon view estate list

Kaat Verheyen

Verantwoordelijke Verkoop

kaat@immosp.be
014 51 95 00

Kantoor IMMO S|P - Grobbendonk

Hallo! Ik ben Kaat, uw makelaar, waarmee kan ik u helpen?

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.

Meer weten Verder gaan