icon phone
icon view estate list

Residentie "De Hei" FASE 1 | 4023818

Residentie "De Hei" FASE 1

icon view estate list Winkelomseheide 142, 2440 Geel, België
Bekijk dit pand op google maps

Residentie "De Hei" FASE 1

Winkelomseheide 142, 2440 Geel, België

Vanaf

Droom je van een strak, modern en ecologisch nieuwbouwappartement in een kleinschalige residentie? Kwalitatief afgewerkt én met aandacht voor duurzaamheid? Op een centrale locatie in de dorpskern van Winkelomheide? Dan is nieuwbouwproject "DE HEI" jouw nieuwe thuis.

"DE HEI" omvat 11 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, die in twee fasen zullen gerealiseerd worden. De appartementen hebben veel oog voor detail en worden kwalitatief afgewerkt. Elk appartement wordt luxueus en op maat van de koper uitgerust.

Alle appartementen hebben een ruim terras. De gelijkvloerse appartementen beschikken ook over een privé tuin. De autostandplaatsen / car-ports worden voorzien achter het gebouw en zijn bereikbaar via een servitude.

De appartementen worden volgens de BEN - norm (E-peil lager dan 30) gebouwd. Om aan de BEN-normen te voldoen zullen alle appartementen voorzien worden van de meest moderne, milieuvriendelijke technieken (verwarming met warmtepompsysteem, zonnepanelen, vloerverwarming, triplebeglazing, ventilatie type D, enz...).

Nog vragen? Neem dan zeker contact op met S|P immobiliën te Geel op 014/59 10 20 of via info@stefproost.be.

100%verkocht

+4 foto's
+4 foto's
+4 foto's
+4 foto's

Er konden geen panden gevonden worden met deze filter combinatie.

icon view estate list

Philippe Massant

philippe@immosp.be
014 59 10 20

IMMO SP Westerlo

IMMO SP Geel

Hallo! Ik ben Philippe, uw makelaar, waarmee kan ik u helpen?

facebook chat