icon phone
icon view estate list

LEOPOLDONCK | 3622085

LEOPOLDONCK

icon view estate list Leopoldstraat 35, 2280 Grobbendonk, België
Bekijk dit pand op google maps

LEOPOLDONCK

Leopoldstraat 35, 2280 Grobbendonk, België

Vanaf

Residentie LEOPOLDONCK is gelegen aan de Leopoldstraat in het centrum van Grobbendonk.

Het gebouw bestaat uit een handelspand, welke wordt ingevuld als dokterspraktijk, 9 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 1 studio. Verder zijn er ondergrondse parkeerplaatsen en kelderbergingen en vooraan is er een ruime inpandige fietsenstalling. Achter het gebouw bevinden zich de bezoekersparkings van de dokterspraktijk en bijkomende open staanplaatsen of carports.

Er zijn 2 ingangen voor de bewoners van de appartementen welke uitgeven op de trappenhal met lift. Er is tevens een aparte ingang voorzien voor de dokterspraktijk.

Alle appartementen beschikken over een ruime private Zuid-georiënteerde tuin of ruim Zuid-georiënteerd terras. Er is een gemeenschappelijke tuin met overdekt prieeltje welke ter beschikking staan van alle bewoners en hun bezoekers.

Als koper heeft u inspraak in de afwerking van het appartement. Plannen en lastenboek zijn te verkrijgen via ons kantoor in Grobbendonk.

Residentie LEOPOLDONCK is gelegen in het centrum van Grobbendonk. In de nabijheid bevinden zich verschillende winkels, kleinhandels, drank- en eetgelegenheden, haltes van het openbaar vervoer, scholen, enz... . De op- en afrit van de snelweg E313 zijn op minder dan 4km gelegen van het project.

Een ideaal project voor mensen die kwalitatief willen wonen in het centrum van Grobbendonk of voor beleggers die op een veilige manier willen investeren met een optimaal rendement.

100%verkocht

+1 foto's

Er konden geen panden gevonden worden met deze filter combinatie.

icon view estate list

Kaat Verheyen

Verantwoordelijke Verkoop

kaat@immosp.be
014 51 95 00

Kantoor IMMO SP - Grobbendonk

Hallo! Ik ben Kaat, uw makelaar, waarmee kan ik u helpen?

facebook chat